Het grote voordeel van actie- en kortingscodes

The great advantage of action and discount codes 1In vrijwel elke bedrijfstak is er een zekere vorm van promotie en reclame. Vooral voor consumenten zijn dergelijke acties erg aantrekkelijk. Waar voorheen voornamelijk geadverteerd werd via reclamefolders en -borden in de winkels zelf, daar doen vandaag de dag steeds meer partijen ook via het digitale kanaal van zich spreken.

Bijna elke grote retailer heeft tegenwoordig wel een webwinkel waar met internetbankieren goederen besteld kunnen worden. Om hun bereik te vergroten, werken ze vaak samen met allerlei websites. Het resultaat is dat hier vaak speciale actie- en kortingscodes aan worden verstrekt, waardoor u door een dergelijke code in te voeren een bepaald percentage korting krijgt op de verkoopprijs.

Elk voordeel is natuurlijk mooi meegenomen en daarmee bespaart u wellicht enkele tientallen tot honderden euro’s. Overigens geldt het bovengenoemde niet alleen voor webwinkels, want het is ook een veelvoorkomende vorm van marketing in de online kansspelindustrie. Het komt namelijk vaak voor dat deze sites stortingsbonussen weggeven, zoals het online casino Play Million.

Nieuwe spelers kunnen daar bijvoorbeeld tot €600 extra ontvangen, nadat ze een eerste storting hebben verricht bij het gebruiken van de bonuscode: PLAY. In het spelaanbod vindt men onder andere de kaartspelen PlayMillion blackjack, roulette en baccarat, die allen als klassiekers bestempeld kunnen worden met een eeuwenoude traditie.

Maar ook videoslots kunnen een leuke bezigheid vormen. Naast stortingsbonussen zijn er in de online kansspelindustrie ook veel sites actief die een bonus uitdelen zonder dat daarvoor een storting noodzakelijk is. Vooral voor nieuwe spelers zijn dit soort aanbiedingen bijzonder interessant. Het biedt ze enerzijds de mogelijkheid om de spellen in het echt te ervaren, terwijl ze anderzijds meedingen om echte geldprijzen.

Ook bij stortingsvrije bonussen wordt er vaak gebruikgemaakt van actiecodes. Enkele zoekacties op Google levert in veel gevallen al gauw resultaat op met tal van interessante aanbiedingen met vermelding van actiecodes. Kortom, een beetje speurwerk kan u op termijn een hoop voordeel opleveren!The Big Advantage of Coupon & Discount Codes