Korting NSHispeed

De alsmaar drukker wordende wegen hebben er voor gezorgd dat heel wat mensen de voorbije jaren de overstap hebben gemaakt naar het openbaar vervoer. In principe kunnen we die evolutie alleen maar toejuichen, maar natuurlijk hangt er aan het gebruik van het openbaar vervoer een bepaalde kostprijs vast. Neem nu bijvoorbeeld de treinen. Treinen vormen een fantastische manier om snel en veilig van punt A naar punt B te reizen, maar niet iedereen is bereid om daar dagelijks voor diep in de buidel te tasten. Dit heeft Nshispeed goed begrepen. Nshispeed heeft aangegeven tegemoet te willen komen aan de eisen of verwachtingen van de reiziger en heeft daarom verschillende voordeelabonnementen en kortingen in het leven geroepen. De Nshispeed korting is een korting die we probleemloos kunnen onderverdelen in verschillende groepen.

Neem nu bijvoorbeeld de Nshispeed 60+ korting. Senioren krijgen door gebruik te maken van deze korting de mogelijkheid om ultra voordelig gebruik te maken van de treinen in eigen land, maar ook binnen de Benelux en zelfs naar omliggende landen als Frankrijk en Duitsland. De Nshispeed korting voor senioren werd dan ook als vanzelfsprekend warm onthaald, maar daar bleef het niet bij. Vandaag de dag is er immers niet alleen sprake van een Nshispeed korting voor senioren, maar ook voor kinderen. Jongeren kunnen op deze manier genieten van een uitermate voordelig tarief waarmee ze voor een lage kostprijs een weekendje of langer op reis kunnen gaan. Los van de kortingen die bepaalde leeftijdscategorieën aanspreken zijn er ook nog andere kortingen die Nshispeed handhaaft. Bekend zijn natuurlijk de zogenaamde “voordeeluren”. Hoewel het voordeelurenabonnement recent werd aangepast is het nog steeds één van de populairste kortingen die verkregen kan worden op een treinreis.

De Nshispeed korting heeft er in ieder geval voor gezorgd dat mensen durven over te stappen naar het openbaar vervoer en dan in het bijzonder de trein. De kostprijs wordt door de verschillende kortingen die gegeven worden aanzienlijk beperkt en dat bleek samen met het gebruiksgemak van de trein een gouden combinatie te zijn.

Bekijk alle NSHispeed Kortingen >>

Populaire Zoektermen

  • actiecode ns
  • couponcode ns
  • ns actiecode
  • ns couponcode
  • ns couponcode 2012
  • ns actiecode 2012