Xperia tx prijzen vergelijken

De wereld van de smartphones mag dan wel door een aantal vaste namen gedomineerd worden, toch ziet het er naar uit dat deze namen er dit jaar een stevige concurrent bij krijgen. De Sony Xperia TX, een zeer opmerkelijke smartphone van Sony heeft in Japan (waar het toestel eerder in 2012 reeds op de markt kwam) reeds heel wat harten weten te veroveren. Het toestel komt ook in Europa op de markt en zal beschikken over enkele niet te onderschatten specificaties.

Een opmerkelijk feit aan de Sony Xperia TX is dat deze smartphone over een 4.6 inch beeldscherm zal beschikken. Hiermee laat het enkele grote concurrenten achter zich en zorgt het voor een absolute meerwaarde. Ook de processor doet beter dan menig ander smartphone. Met een 1.5 Ghz dual-core processor beschikt u immers over een echte krachtpatser. Verder beschikt het toestel nog over een intern geheugen van 16GB en heeft het een 13 megapixels camera aan boord waar u ongetwijfeld haarscherpe foto’s mee kunt nemen.

Wat het ontwerpen betreft zijn er grote gelijkenissen met voorgaande smartphones. Het ontwerp van de Sony Xperia TX is immers (grotendeels) gebaseerd op de Arc en de Arc S. Op de Aziatische markt verscheen het toestel in de kleuren wit en zwart, maar het is tot dusver nog niet bekend of dat ook op de Europese markt het geval zal zijn. Algemeen gezien kunnen we er eigenlijk best vanuit gaan dat beide kleuren ook in Europa gewoon verkrijgbaar zullen zijn. In ieder geval zorgt het licht gebogen ontwerp er voor dat de Sony Xperia TX er heel elegant en stijlvol uitziet waardoor deze eveneens bijzonder geschikt is voor de zakenwereld.

Op Xperiatx.nl kun je zien waar je de Xperia tx kunt kopen. Tot slot is het voor (potentiële) gebruikers nog interessant om te weten dat de Sony Xperia TX gebruik zal maken van het Android 4.0 Ice Cream Sandwich systeem waardoor u zult beschikken over een uitgebreid aanbod aan diverse en vooral innovatieve mogelijkheden.

Populaire Zoektermen

  • sony xperia tx kopen
  • xperia tx kopen
  • xperia tx nederland
  • sony xperia tx prijs
  • xperia tx prijs
  • sony xperia tx nederland